стрічка

У Гощанському районі почастішали випадки шахрайства

24 Січня 2019, 16:30
Гощанська поліція закликає оберігати своє майно від шахраїв 945
Гощанська поліція закликає оберігати своє майно від шахраїв

У зв'язку зі збільшенням аферистів у районі, гощанська поліція закликає мешканців бути обачними та не віддавати цінні речі незнайомим чи підозрілим людям.

На території Гощанського району почастішали випадки шахрайства відносно осіб похилого віку та одиноких громадян, зазначає Гощанське відділення поліції.

До поліції частіше надходять повідомлення про спроби вчинити шахрайські дії особами, які представляються соціальними працівниками чи покупцями, пропонуючи розміняти гроші, замінити старі купюри на нові, придбати предмети антикваріату або горіхи, намагаються заволодіти коштами пенсіонерів.

Поліція звертається з прохання провести роз'яснювальні бесіди зі своїми батьками, бабусями, дідусями чи просто знайомими, які проживають самі, дотримуватися таких правил, щоб зберегти свої грошові кошти та майно:

  1. Не впускати до будинку незнайомих осіб;
  2. Не надавати свої персональні дані та дані банківських карт ;
  3. Не розмінювати грошові кошти незнайомим особам ;
  4. Бути обачними при здійсненні продажу горіхів чи іншого вашого майна.

У разі виявлення у вашому населеному пункті підозрілих осіб, які намагаються ошукати вас чи ваших знайомих – негайно телефонуйте на лінію 102 або до чергової частини Гощанського відділення поліції, м.т. 0980204189

Нагадаємо, що раніше мешканця Гощанського району обманули аферисти, та видурили у нього 20 тисяч гривень.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024