стрічка

У Гощі відбувся шаховий турнір пам’яті Михайла Козеренка.

22 Січня 2019, 12:00
У Гощі відбувся шаховий турнір пам’яті Михайла Козеренка. 1310
У Гощі відбувся шаховий турнір пам’яті Михайла Козеренка.

Мешканці Гощанського району взяли участь у традиційному шаховому турнірі пам’яті шахіста Михайла Козеренка.

В приміщенні «Open Hub» відбувся традиційний шаховий турнір, присвячений пам’яті відомого шахіста нашого району та області Михайла Козеренка, про це повідомляє Гощанська селищна рада.

Після реєстрації учасників та проведення жеребкування шахісти розпочали змагання за швейцарською системою у сім турів. Без поразок весь турнір пройшов Микола Панчук, який набрав сім очок. А за друге-третє місця боротьбу вели аж чотири учасники. Це гощанці Володимир Марчук та Іван Гапончук, Володимир Горн із Горбакова та Петро Мамотюк із Симонова.Саме останній тур визначив шістку найліпших шахістів у турнірі Козеренка. Відтак, перше місце залишив за собою Микола Панчук, друге посів Іван Гапончук, на третій позиції закріпився Володимир Горн.

До шістки найліпших гравців за підсумками змагань також увійшли гощанці Володимир Марчук і Василь Заболотний, мешканець Симонова Петро Мамотюк. 

 Переможці турніру отримали грамоти та дипломи відділу освіти, молоді та спорту РДА та ювілейні вимпели. Окрім того було відзначено й старання найліпших молодих шахістів з районної гімназії Валентина Федоркова та Дмитра Данилевича. Їх також нагородили грамотами та вимпелами.   

 

 

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024