стрічка

У Гощі нагородили рятувальників

19 Січня 2019, 14:20
У Гощі нагородили рятувальників 937
У Гощі нагородили рятувальників

У Гощанській 16 державній пожежно-рятувальній підсумували досягнення працівників за 2018 рік.

У Гощі 18 січня підсумки 2018 року підбили у 16 державній пожежно-рятувальній частині. Про це повідомляє Головне управління ДСНС у Рівненській області.

За досягнення позитивних результатів службовій діяльності, особисту виконавчу дисципліну, а також за ставлення до виконання функціональних обов`язків нагородили рятувальників 16 пожежно-рятувальної частини.

Протягом дванадцяти місяців 2018 року в Гощанському районному секторі та ДПРЧ-16 Головного управління ДСНС України Рівненській області проводилася робота по здійсненню державного нагляду та контролю за додержанням законів та інших нормативно-правових актів з питань цивільного захисту та запобігання надзвичайним ситуаціям. А також профілактики травматизму невиробничого характеру, тренування готовності органів управління та сил реагування до проведення рятувальних та інших невідкладних робіт у разі виникнення надзвичайної ситуації, техногенної небезпеки на потенційно небезпечних об`єктах, та здійснення державного пожежного нагляду, належній організації виконання наказів, розпоряджень, окремих доручень та вказівок, які надходять з ДСНС та ГУ ДСНС України, органів державної виконавчої влади та установ.



 

 

 

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024