стрічка

Вільгірська школа перемогла в обласному конкурсі  «Олімпійський куточок - 2018»

18 Січня 2019, 14:30
Вільгірська школа перемогла в обласному конкурсі  «Олімпійський куточок - 2018» 2601
Вільгірська школа перемогла в обласному конкурсі  «Олімпійський куточок - 2018»

Вільгірський навчально-виховний комплекс зайняв перше місце серед ЗНЗ І-ІІ ступенів в обласному конкурсі «Олімпійський куточок - 2018».

Конкурс проводив комунальний заклад «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради разом з Відділенням Національного олімпійського комітету України в Рівненській області, тривав протягом жовтня-грудня 2018 року в усіх загальноосвітніх навчальних закладах області. Окремо змагалися між собою школи І-ступеня, І-ІІ ступенів та І-ІІІ ступенів. Про це йдеться на сторінці у Facebook «Спорт для всіх Рівненщини».

За умовами конкурсу учасники мали облаштувати в своєму навчальному закладі «Олімпійський куточок». До складу якого повинна входити література та плакати на олімпійську тематику, що були надані Національним олімпійським комітетом України, а також спортивні нагороди навчального закладу й інформаційні стенди про здоровий спосіб життя, та будь-що, що пов’язане з активним дозвіллям, професійним і масовим спортом. 

Переможці конкурсу в своїх роботах зуміли найкраще продемонструвати ефективність використання літератури та плакатів, відобразити спортивне життя та здобутки своєї школи.

Серед ЗНЗ І-ІІ ступенів:

1 місце - Комунальний заклад «Вільгірський навчально-виховний комплекс: загальноосвітня школа І-ІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад» Бугринської сільської ради Гощанського району Рівненської області

2 місце - Філія «Золочівська ЗОШ І-ІІ ступенів» опорного закладу «Малівська ЗОШ І-ІІІ ст.» Боремельської сільської ради Демидівського району Рівненської області

3 місце – Війницька загальноосвітня школа І-ІІ ступенів Бокіймівської сільської ради Млинівського району Рівненської області.



Всі навчальні заклади, які здобули призові місця, будуть нагороджені кубками і дипломами комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради та призами Відділення НОК України в Рівненській області.

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024