стрічка

На Гощанщині привітали ветерана з 97-річчям

16 Січня 2019, 15:00
На Гощанщині привітали ветерана з 97-річчям 1457
На Гощанщині привітали ветерана з 97-річчям

На Гощанщині 97-річчя святкує ветеран, який підчас Другох світової навіть після німецького полону повернувся на фрот та вистояв до кінця.

У середу, 16 січня, свій 97-ий День народження відзначає ветеран Другої світової війни, учасник бойових дій, інвалід війни Василь Михайлович Лебідь, пише Гощанська районна рада.

З цієї нагоди чоловіка привітали голова районної ради Олександр Поліщук, голова райдержадміністрації Юрій Ковальчук, Гощанський селищний голова Микола Панчук та голова районної організації ветеранів Мілія Музичук.

Зі словами шани і подяки посадовці звернулись до ювіляра, побажали йому міцного здоров’я, сили, наснаги , благополуччя та активного довголіття, а також подарували квіти солодощі та дарунки. Василь Михайлович подякував шановним гостям за теплі та щирі слова привітання.

Життєвий шлях Василя Михайловича – це яскравий приклад для патріотичного виховання молодого покоління, служіння Батьківщині в наші дні. Чимало йому довелося пережити на довгій ниві свого життя.

У роки війни Василь Лебідь був на передовій. Потрапив до німецького полону. Після визволення – знову пішов на фронт. Василь Михайлович пройшов через горнило Другої Світової війни, від самого початку і до самого її кінця.

У мирний післявоєнний час працював водієм в Гощанській автоколоні.

Читайте також: На Гощанщині привітали довгожительку із 103–річчям





 

 

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024