стрічка

У Гощі погодили каналізування стоків ТзОВ «Гощаночка»

09 Січня 2019, 19:10
У Гощі погодили каналізування стоків ТзОВ «Гощаночка» 1518
У Гощі погодили каналізування стоків ТзОВ «Гощаночка»

У Гощі на нараді обговорили варіанти проведення в межах закону каналізаційних стоків у підприємстві «Гощаночка».

Каналізування стоків ТзОВ «Гощаночка» відбуватиметься у межах законодавства, повідомляє на сторінці у Facebook  Гощанська районна ддержавна адміністрація.

У середу, 9 січня голова РДА Юрій Ковальчук провів нараду з розгляду питання каналізування стоків ТзОВ «Гощаночка» у річку Горинь.

На нараді були присутні голова екологічної комісії облради Володимир Валявка, голова районної ради Олександр Поліщук, представники Рівнеоблводоканалу на чолі з Анатолієм Чабаном, ТзОВ «Гощаночка», селищний голова, його заступник.

Підприємство підготовило всі дозвільні документи та технічна документація на будівництво як очисних споруд так і скидної труби.

У зв’язку з тим, що скидна труба проходить по землях Гощанської селищної ради, для її прокладання необхідно виготовити проект відводу з відповідними погодженнями.

За підсумками наради, з метою зняття соціальної напруги серед жителів району, в т.ч. селища Гоща, керівництву молокопереробного підприємства рекомендовано звернутись до Гощанської селищної ради щодо дооформлення відповідних документів по скиду очищених вод у річку Горинь, а також через ЗМІ проінформувати населення про отримані дозволи.


 

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024