Наталія Пахайчук під час виступу на West Media Forum 2018

Керівниця мережі Район.in. ua отримала золоту зірку «Star Manager 2018»

05 Січня 2019, 11:08

Нагорода «Star Manager» – це корпоративна відзнака інвестиційної групи  VolWest Group, яку вручають найкращим менеджера року за особливий внесок у розвиток інвестиційного проекту.

Більше про нагородження читайте: Золоті значки і зірка в небі: VolWest Group відзначила найкращих менеджерів року. ФОТО

Найбільший медіа-холдинг Волині CID MEDIA GROUP входить у групу компаній VolWest Group. Журналістка Наталія Пахайчук прийшла працювати на  цей холдинг у 2016-му році на посаду головної редакторки газети «Сім’я і Дім».

Уже через рік очолила мережу гіперлокальних сайтів Район.in.ua. З того часу інтернет-видання мережі запрацювали в усіх райцентрах Волинської області, а також у трьох районах Рівненщини.  У 2018-му в медіа-просторі з’явилося ділове видання Бізнес.Район. За рік Район.in.ua став одним з найпопулярніших інформаційних ресурсів Волині.

Золоту зірку «Star Manager 2018» Наталії вручив Голова ради директорів VolWest Group Віктор Корсак під час новорічної урочистості у Музеї сучасного українського мистецтва Корсаків.

«З нами починають і завершують свій день десятки тисяч людей. Крім того, що ми оперативно інформуємо про події, «Райони» перетворюються на майданчик ділової активності місцевого бізнесу. Підприємці, які з нами співпрацюють, уже оцінили ефект від реклами, яка точно потрапляє до їхніх клієнтів», – прокоментувала Наталія Пахайчук.

Читайте також: Зірка року: волинська бізнес-леді отримала іменне світило у небі

Додамо,  що минулоріч «Волинь-24» включило Наталію Пахайчук у рейтинг «100 людей, які змінили Волинь. 2017», відзначивши саме бурхливий розвиток мережі Район.in.ua.