стрічка

Бабинська ОТГ: вокальному ансамблю «Мальви» присвої звання «народний аматорський колектив»

01 Січня 2019, 13:39
2249

В залі камерної та органної музики Рівненської обласної філармонії вокальному ансамблю «Мальви» вручили посвідчення про присвоєння почесного звання «народний аматорський колектив».

Це відбулося 21 грудня 2018 року, йдеться на сторінці Бабинського сільського клубу

Створення вокального ансамблю «Мальви» Бабинського сільського клубного закладу Бабинської об’єднаної територіальної громади розпочалося з любові до народної пісні.

До складу колективу входять жінки віком від 33 до 60 років. Колектив об'єднав справжніх аматорів народного співу, а саме: Луцюк Віру Георгіївну, Біляк Аллу Юліанівну, Гречич Раїсу Дмитрівну, Макаренко Лілію Леонідівну , Неглядюк Марію Леонідівну, Дацюк Ольгу Анатоліївну, Луцюк Лесю Миколаївну, Янчук Наталію Леонідівну та керівника ансамблю – Ткачук Лідію Вадимівну – з великим досвідом роботи, залюбленого у свою працю митця. 

Ось уже шостий рік поспіль ансамбль «Мальви» - прикраса будь-якого свята, що проводиться на території Бабинської ОТГ. Щорічно колектив бере участь у культурно-масових заходах Гощанського району та є учасниками обласних фестивалів. 

Творча скарбниця колективу – десятки і десятки широкого розмаїття пісень: патріотичні, українські народні та естрадні.
Протягом років колектив став міцною творчою сім'єю. З кожним роком зростає виконавська майстерність, сценічна культура, професіоналізм, що сприяє естетичному вихованню учасників ансамблю.

1

 

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024