стрічка

Горбаківська школа - якісний приклад інклюзивної освіти

29 Грудня 2018, 15:06
Горбаківська школа - якісний приклад інклюзивної освіти 4466
Горбаківська школа - якісний приклад інклюзивної освіти

У 2018 році у Горбакові відкрили школу, що відповідає стандартам Нової Української школи, яка наразі стала зразковим впровадження інклюзивної освіти.

Сільська школа на Рівненщині – приклад освітньої реформи НУШ, пише на сайті Рівненської обласної державної адміністрації.

Колосальні зміни демонструє навчальний заклад в селі Горбаків. Адже ця школа першою в області долучилася до проекту Нової української школи.

Приміщення школи почали зводити ще в 1985 році, але тільки торік його вдалось повністю відновити.

Завдяки реконструкції заклад став сучасним. Тепер коридори та навчальні класи Горбаківської школи яскраві. У приміщені є великий спортзал, оснащені майстерні, кабінети, їдальня та дитячий садок.

Окрім дизайну що мотивує, навчальний заклад є зразковим прикладом впровадження інклюзивної освіти. Тут є окремий кабінет для проведення корекційних занять, пандуси та турнікети у вбиральнях.

У новому закладі навчається понад 200 дітей, які можуть комфортно добиратися із сусідніх сіл оновленою асфальтною дорогою.

Нагадаємо, що на будівництво школи витратили 48,5 мільйонів гривень. А на День Святого Миколая народна депутатка Ірина Луценко подарувала Горбаківській школі плазмовий телевізор.


 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024