стрічка

У Гощі обрали головну лікарку районної лікарні

22 Грудня 2018, 12:20
У Гощі обрали головну лікарку районної лікарні 2819
У Гощі обрали головну лікарку районної лікарні

З-поміж однієї кандидатки обрали головну лікарку Гощанської центральної районної лікарні.

У вівторок, 18 грудня відбулися засідання постійної чинної комісії для проведення конкурсів на зайняття посад керівників закладів охорони здоров’я спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Рівненської області. Про це повідомляє Гощанська районна рада.

На другому засіданні члени комісії розглянули заяву кандидата на зайняття посади головного лікаря комунального закладу «Гощанська центральна районна лікарня» Гощанської районної ради Гощанського району Рівненської області». А під час третього – визначили самого кандидата.

Необхідний пакет документів для участі у конкурсі подала лише одна претендентка – Галина Козяр-Грицак. Зауважень до поданих документів у членів комісії не було, відтак вони одноголосно допустили Галину Козяр-Грицак до участі у конкурсі.

Під час третього засідання конкурсна комісія заслухала конкурсну пропозицію від кандидатки, як результат – усі 5 членів комісії підтримали Галину Козяр-Грицак на посаду головного лікаря ЦРЛ.

В своєму виступі Галина Володимирівна озвучила пропозиції з поліпшення економічних та фінансових показників закладу, підвищення ефективності його діяльності.

За її словами щоб забезпечити надання населенню якісної медичної допомоги та медичних послуг спрямованих на збереження та поліпшення здоров'я населення, необхідно:

  • Впровадити систему eHealth для реформування системи охорони здоров’я шляхом інформатизації, комп’ютеризації та об'єднання медичних закладів району в єдиний інформаційний медичний простір;
  • Створити сучасну інноваційну модель надання медичних послуг населенню;
  • Покращувати матеріально-технічну базу;
  • Проводити модернізацію медичного обладнання;
  • створити паліативне відділення (хоспіс);
  • Інвестування галузі охорони здоров'я.

Відтак, за результатами голосування члени Комісії одноголосно обрали Галину Козяр-Грицак переможницею конкурсу та готують відповідне подання для голови районної ради для продовження контракту.

Нагадаємо, що Гощанську районну лікарню назвали однією з найпрогресивніших в області.

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024