стрічка

У садочках та школах Бугринівської громади відгомоніли святкові ранки

20 Грудня 2018, 15:11
1862

У дитячих садочках та школах сіл М'ятин та Посягва відбулись костюмовані ранки до Дня святого Миколая. 

Відзначали улюблене дитяче свято у вівторок,19 листопада. Про це пишуть на сторінці Бугринівської ОТГ у Facebook. 

Миколай Чудотворець завітав у школу до школяриків та й менших діток села М'ятин. А вони ж чекали його з таким нетерпінням: вивчили віршики, пісні. Миколай вручив їм гарні подарунки. Також привітала діток місцева підприємець Ірина Панасюк. Вона принесла діткам солодкі подаруночки. Зі святковою програмою виступили школярі і в УПЦ Параскеви П`ятниці. Отець Валентин теж вручив дітям «миколайчики». Тож діти йшли додому з трьома подарунками і масою приємних вражень.





«Через поле, через гай їде Святий Миколай», - саме так називалося свято, яке провели у ДНЗ «Яблучко» у селі Посягва. У цей день усі діти виглядали святого Миколая з подарунками. У дитячому садочку з нетерпінням чекали на зустріч із ним. Дітки старанно вчили пісні і вірші, вживалися у ролі звірят, які у лісі чекали Миколая. Батьки також долучитися до свята і чудесно перетворилися на ангелів, ялиночок, Снігову Бабу, Миколая, виконували ролі діток та допомогли влаштувати для малечі зустріч із Святим Миколаєм.

Миколай у свою чергу не залишив діток без подарунків, а щедро нагородив їх солодощами, які так полюбляє малеча. Крім того були відзначені сім'ї вихованців, які взяли активну участь у конкурсі «Веселий сніговик», який проходив протягом грудня. Задоволена малеча із торбинками солодощів помандрувала додому, згадуючи чудесну мить від зустрічі з Миколаєм.

Працівники садочка щиро дякують усім, хто долучився до свята, зокрема помічником Миколая, які подарували солодкі подарунки для дітей.













 

 

 

Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024