стрічка

У Рівному мешканець Гощі поранив ножем 21-річного чоловіка

07 Грудня 2018, 12:07
У Рівному мешканець Гощі поранив ножем 21-річного чоловіка 1820
У Рівному мешканець Гощі поранив ножем 21-річного чоловіка

У Рівному мешканець Гощі внаслідок суперечки ножем вдарив у груди молодого чоловіка.

У розважальному закладі, що на вулиці Київській у Рівному,  між двома чоловіками виникла суперечка, в результаті якої 21-річний рівнянин отримав ножове поранення в груди. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області.

Випадок стався 3 грудня, близько 09:00 медики виїхали на виклик про отримане ножове поранення. Потерпілого госпіталізували до медзакладу. Після оперативного втручання загрози його життю немає.

Відомо, що відзначивши день народження товариша на Гощанщині, уродженець Берегівського району Закарпаття приїхав у Рівне. Тут і потрапив до поліції за завдане ножове поранення відвідувачу розважального закладу.

Працівники карного розшуку Рівненського відділу поліції оперативно викрили причетну до злочину особу, який навідався вже у черговий розважальний заклад.

Чоловік, який останнім часом мешкає у селищі Гоща та раніше до кримінальної відповідальності не притягався, зізнався у скоєному.

За фактом умисного тяжкого тілесного ушкодження слідчий повідомив про підозру уродженцю Закарпаття у вчиненні злочину. Підготовлено клопотання про обрання запобіжного заходу – тримання під вартою.



 


 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024