стрічка

У Рівному виступили два танцювальні колективи з Гощі

03 Грудня 2018, 16:00
У Рівному виступили два танцювальні колективи з Гощі 2251
У Рівному виступили два танцювальні колективи з Гощі

В Рівному вихованці Гощанської районної школи мистець взяли участь у танцювальному проекті «Казки до свята».

«Dance family» та «Невгамовні» знову успішно показали себе на обласній сцені, повідомляє Гощанська районна школа мистецтв.

У неділю, 2 грудня два хореографічні колективи Гощанської районної школи мистецтв взяли участь у танцювальному проекті «Казки до свята».

Виступ відбувався у залі камерної та органної музики Рівненської обласної філармонії. Організатором цієї події є кафедра хореографії художньо-педагогічного факультету Рівненського державного гуманітарного університету.

«Старші вихованці Оксани Вільчак відкривали концертну програму. На цій сцені вони вдруге виконували свій танець «Моя муза».

Молодший колектив «Невгамовні» – свій запальний танець «Мадагаскар» демонструють на публіку тільки другий раз, але досить успішно і з кожним виступом удосконалюються. Для них це хороша сценічна практика і стимул працювати далі в тому ж дусі» – пише у соцмережі Facebook школа мистецтв.

Нагадаємо, що у листопаді ці колективи взяли участь у Всеукраїнському конкурсі хореографічного мистецтва «Золотий вінець Терпсихори».

«Dance family» – танець «Моя муза»

«Невгамовні» – танець «Мадагаскар»

Читайте також:

Ансамбль з Гощі переміг на Міжнародному вокальному конкурсі

Гощанські танцівники повернулися з перемогою зі змагань

Юні танцюристи з Бугрина здобули перемогу на Всеукраїнських змаганнях

 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024