стрічка

Гощанці завезли на Луганщину гуманітарну допомогу

30 Листопада 2018, 11:30
Гощанці завезли на Луганщину гуманітарну допомогу 1752
Гощанці завезли на Луганщину гуманітарну допомогу

Гощанці відвезли на Луганщину продукти харчування для військових та солодощі прийомними сім'ям.

З Гуманітарною місцеєю на Луганщину завітала делегація з Гощанщини. Про це повідомляє Гощанська районна державна адміністрація.

Волонтери та представники районного відділення поліції на чолі з керівником благодійного фонду «Руфь» Ігорем Головчаком та начальником Гощанського відділення поліції Анатолієм Цідилком завітали до Луганської області.

Візит відбувся в рамках меморандуму про співпрацю між Гощанським та Новоайдарським і Білокуракинським районами.

Делегація відвідала гощансських поліцейських, які несуть службу у Донецькій області, та передали їм продукти харчування. Також завітали до військових 10-ої бригади у Луганській області, передали від Гощанського відділення поліції електробензогенератор та продукти харчування.

Також допомогу отримали військові окремого радіолокаційного взводу військової частини АП-24, пацієнти Білокуракинської лікарні та загальноосвітньої школи у селі Кримське Новоайдарського району.

Солодощі та продукти харчування передали дитячому будинку сімейного типу Подгайко, прийомній сім’ї Павленко з селища Білокуракине та сім’ї Зінченко з села Лизине, в якій батько один виховує трьох доньок.

Під час візиту поспілкувалися з головою Білокуракинської РДА Сергій Іванюченко, місцевого відділення поліції та головним лікарем ЦРЛ. З якими обговорили спільні проблемні питання Білокуракинського та Гощанського районів.









 

 

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024