стрічка

Як у Посягвіському дитсадку пройшов день без іграшок

29 Листопада 2018, 12:36
Як у Посягвіському дитсадку пройшов день без іграшок 6944
Як у Посягвіському дитсадку пройшов день без іграшок

У Комунальному закладі «Посягвівський дитячий садочок «Яблучко» провели «День без іграшок».

Прийшовши зранку до дитячого садочка дітки не знайшли своїх звичних іграшок: конструкторів, машинок, дитячого іграшкового посуду, мозаїки та інших іграшок. Проте знайшли лист та невідому коробку. Про це інформують у Бугринській ОТГ.

Прочитавши листа зрозуміли, що їх іграшки помандрували у подорож, а Фея іграшок подарувала діткам нові творчі сенсорні ігри. Адже ігри, які розвивають сенсорне сприйняття дуже потрібні малюкам дошкільного віку. Вони приносять у життя дитини радість, інтерес, упевненість в собі, розвивають увагу, пам'ять, мислення і мову дитини.


Педагоги дитячого садка підготували для малюків різні ігри такі як: ігри з прищепками, з резинками, картинки, які допомагають визначати колір, розмір та форму предметів, кольорові кульки та багато іншого.


Дошкільники з задоволенням знайомилися з запропонованим іграми, малювали на харчовій плівці, складали картинки по кольорах та величині, нанизували каштани та різнокольорові трубочки та весело проводили свій час. День пройшов цікаво та приніс малюкам багато нової та корисної інформації.

А звичні іграшки після мандрів незабаром повернуться до дитячого садка.












 

Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024