стрічка

Гощанські рятувальники ліквідували пожежу на території бугринського підприємства

29 Листопада 2018, 10:19
1525

На території ТОВ «Країна Смаку» співробітники 16-ї державної пожежно-рятувальної частини ГУ ДСНС України у Рівненській області провели спільно з персоналом об’єкту тактико-спеціальні навчання.

Навчання відбулися 28 листопада, про це інформують у Гощанському РС ГУ ДСНС України у Рівненській області.

Відповідно до тактичного задуму навчань, в адміністративній будівлі сталася пожежа. Адміністрація об’єкту, повідомивши Службу порятунку «101» про надзвичайну подію, розпочала боротьбу з вогнем та евакуацію матеріальних цінностей. Тим часом рятувальники, що прибули на місце пожежі, пішли в розвідку і задіяли на гасіння умовної пожежі водяні стволи, а також подали воду на захист сусідніх приміщень.


 

Протягом 30 хвилин умовна пожежа була ліквідована.

Під час навчань рятувальники провели вивчення оперативно-тактичної характеристики, особливості зовнішнього протипожежного водопостачання і забезпечення пожежної безпеки на об’єкті.

Після цього співробітники Держслужби з НС провели для персоналу практичне заняття щодо дій в разі виникнення пожежі, а також продемонстрували як правильно користуватися первинними засобами пожежогасіння, а саме вуглекислотними та порошковими вогнегасниками.


 


 

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024