стрічка

У Гощі намагалися отруїти поліцейського пса

25 Листопада 2018, 14:00
У Гощі намагалися отруїти поліцейського пса 1167
У Гощі намагалися отруїти поліцейського пса

У Гощі токсичною речовиною намагалися отруїти поліцейського пса.

Для поліцейських Гощанського відділення поліції у нічну пору доби службу допомагає нести старенький кудлатий пес. Чотирилапий прижився у райвідділку і став тамтешнім улюбленцем. Утім, комусь таки собака не догодила, адже вчора могла загинути через отруєння, пише видання «Новини по-рівненськи».

Те, як кудлатий б’ється у конвульсіях помітила дільнична офіцерка Мирослава Воробей. Вона одразу стала бити на сполох. Гаяти часу правоохоронці не стали та привезли до собаки місцевого ветеринара, який урятував тварину.

«Ветеринар сказав, що це умисне отруєння токсичною речовино. Песику вже краще, вже їсть нормально. Ще слабкий, але «хвіст пістолетом», – розповідає Мирослава Воробей.

Виходжують улюбленця поліцейські усім відділком та дивуються людській жорстокості.

«Люди, якщо комусь він завдав шкоду, то можна нормально прийти і сказати, а не травити тварину!!! Всі добре знають де Пес живе! Пам’ятайте, що якщо у вас немає і краплі людського, то є стаття 299 Кримінального кодексу України, яка за жорстоке поводження з тваринами передбачає покарання у вигляді арешту на строк до шести місяців або обмеженням волі на строк до трьох років. А ще, є відповідальність перед Богом», – написала Мирослава Воробей з цього приводу у себе на сторінці у Фейсбуці. 

Коментар
18/04/2024 Середа
17.04.2024
16.04.2024