стрічка

У Посягвівській школі провели тиждень безпеки дорожнього руху

20 Листопада 2018, 20:10
У Посягвівській школі провели тиждень безпеки дорожнього руху 4847
У Посягвівській школі провели тиждень безпеки дорожнього руху

У Посягвівській школі під час тижня безпеки дорожнього руху, навчали як потрібно поводитися, коли йдеш до школи.

«Життя людини має дуже велику цінність. А безпека на дорозі – це і є, насамперед, безпека життя. Часто діти потрапляють в ДТП через власну неправильну поведінку на дорозі: під час переходу вулиці розмовляють по мобільному телефону або ж слухають в навушниках музику. У цей час розсіюється їхня увага та вони не у змозі контролювати ситуацію на дорозі», – пише Бугринська ОТГ.

У КЗ «Посягвівській ЗОШ І-ІІІ ст.» з 12 по 16 листопада проходив Тиждень безпеки дорожнього руху.

У цей час у дітей формували навички безпечної поведінки на вулицях і дорогах, удосконалювали знання з безпеки дорожнього руху, правил пішоходів, безпечного поводження під час руху до школи.




 

Завдання цього тижня є поглиблення, інформавання знань учнів про правила та безпеку дорожнього руху, поведінку дітей на дорозі.

Учні всіх класів разом з класними керівниками взяли активну участь у заходах Тижня. Протягом Тижня провели інструктажі з безпеки дорожнього руху з учнями, організовано виставку малюнків «Я і дорога» учнів 1-6 класів.

Також усіма класними керівниками 12 листопада провели інформхвилинки «Безпека на дорозі-безпека життя». Організовали перегляд мультфільмів та відеороликів про правила поведінки на дорозі учнями 1-11 класів.

Діяти на дорозі відповідально задля збереження власного життя та життя інших людей - основна думка єдиного національного уроку «Безпека на дорозі – безпека життя», який провели класні керівники 1-11 класів.
 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024