стрічка

Дороги Гощанщини взимку чиститимуть 7 автогрейдерів

20 Листопада 2018, 14:27
Сім автогрейдерів, 2000 літрів палива: на Гощанщині готуються до чистки зимових доріг 1344
Сім автогрейдерів, 2000 літрів палива: на Гощанщині готуються до чистки зимових доріг

Гощанський район активно готується до розчищення доріг від снігу: закупили паливо, підготували техніку та заготовили 320 тонн матеріалу проти ожеледиці.

Про готовність до утримання доріг в зимовий період під час оперативної наради проінформував начальник відділу житлово-комунального господарства та цивільного захисту РДА Леонтій Супрунець, він зазначив, що зимове утримання доріг комунальної власності являє собою комплекс заходів, які повинні забезпечувати безперебійний і безпечний рух автомобілів. Про це пише Гощанська районна державна адміністрація.

Для виконання цих робіт філією «Гощанський райавтодор» заготовлено 320 т протиожеледних матеріалів та 280 т фракційних матеріалів тобто відсіву. Підготовлено 7 одиниць техніки, а саме, автогрейдер, пічкорозкидач, 3 бульдозери Т-150 та 2 навантажувачі. Запас паливно-мастильних матеріалів становить 2000 л дизельного пального та 500 л бензину.

Майже всі сільські радивже заключили договори  з сільськогосподарськими підприємствами на проведення робіт з розчистки доріг у зимовий період.

Дороги в населених пунктах району розчищатимуть працівники ТОВ «Полісся-Гарант», Красносільське МПП «МВА», ТОВ «Дедденс-агро» та філії «Гощанський райавтодор» ДП «Рівненський облавтодор».

Голова райдержадміністрації Юрій Ковальчук наголосив на необхідності заключення договорів сільськими радами з сільськогосподарськими підприємствами та неухильному виконанні заходів забезпечення належного утримання доріг задля безпечного проїзду шкільних автобусів, маршруток, автомобільного транспорту та безпеки громадян.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024