стрічка

У Гощі керівників вчили залучати громадськість до прийняття рішень

16 Листопада 2018, 12:02
У Гощі керівників вчили залучати громадськість до прийняття рішень 960
У Гощі керівників вчили залучати громадськість до прийняття рішень

У Гощі для представників влади, бізнесу та активних гощанців Громадянська мережа ОПОРА 13 листопада провела тренінг «Належне інформування та залучення мешканців до міських ініціатив».

Під час тренінгу учасники заходу визначили цільову аудиторію,  основні меседжі та канали комунікації. Також вони розглянули дієві інструменти залучення мешканців до різних міських ініціатив та дізнались основні правила написання ефективних постів у соціальній мережі Facebook. Про це йдеться на сайті Гощанської селищної ради.

Учасники виокремили чотири основні групи цільових аудиторій та визначили, якими каналами найліпше їх інформувати, аби люди максимально знали про впровадження громадського бюджету на різних рівнях.

Насамкінець учасники зобразили своє бачення мотивації мешканців подавати проекти:

  • «Живеш у Гощі? Бачиш недоліки? Знаєш як вирішити? Маєш можливість долучитися! Громадський бюджет Гощі»
  • «Ти гощанець? Вмикайся! Через створення проектів громадського бюджету».

Нагадаємо, що процес впровадження громбюджету передбачає напрацювання Положення «Про громадський бюджет у селищі Гоща» спільно з мешканцями, депутатами, посадовцями органів місцевого самоврядування та представниками бізнес-середовища. Перша робоча зустріч відбудеться у середу, 21 листопада об 11:00 год.

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024