стрічка

Голова Гощанської райдержадміністрації відвідав зустріч з Президентом

13 Листопада 2018, 14:00
Рівненська делегація відвідала раду регіонального розвитку 1542
Рівненська делегація відвідала раду регіонального розвитку

Голова Гощанської районної державної адміністрації Юрій Ковальчук у складі делегації відвідав засідання ради регіонального розвитку. У понеділок, 12 листопада відбулося сьоме засідання Ради регіонального розвитку.

Рада регіонального розвитку знову зібрала нас за круглим столом. Під головуванням Президента Петро Порошенко говоримо про розвиток країни стратегічно, плануючи на роки вперед, пише голова Рівненської обласної державної адміністрації Олексій Муляренко.

Основні меседжі зустрічі стосувалися:

  • розвиток медицини на селі, проведення швидкісного інтернету там, будівництво амбулаторій, інклюзивна освіта.
  • Децентралізація - процес незворотній і 2020 рік - це крайній рубіж. Зволікати не вигідно.
  • Економіка - не майданчик для політичного популізму. Сектор оздоровлюється потроху, але впевнено.

«Це тільки підґрунтя задач і роботи нам на наступний 2019 рік. Разом з командою голів РДА, ОТГ, міст Рівненщини ми будемо крок за кроком зміцнювати країну», – зазначив Олексій Муляренко.

Зазначимо, що голова РДА Юрій Ковальчук у складі Рівненської делегації на чолі з головою ОДА Олексій Муляренко зустрілися з Президентом.

Фото із соцмережі Facebook
Фото із соцмережі Facebook

 

«Сільські амбулаторії не єдиний внесок держави в розвиток сільських територій. Я ініціюю виділення в наступному році 3 мільярдів гривень на підключення сільських шкіл до Інтернету, на модернізацію опорних шкіл, на придбання шкільних автобусів», - сказав Президент в ході роботи Ради регіонального розвитку.






 

Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024