стрічка

У Гощанську селищну раду шукають спеціаліста зі стратегічного розвитку

11 Листопада 2018, 13:56
У Гощанську селищну раду шукають спеціаліста зі стратегічного розвитку. 1799
У Гощанську селищну раду шукають спеціаліста зі стратегічного розвитку.

Виконавчий комітет Гощанської селищної ради оголошує повторний конкурс на заміщення вакантної посади спеціаліста І категорії відділу стратегічного розвитку Гощанської селищної ради.

Про це йдеться на сайті Гощанської селищної ради.

У конкурсі можуть взяти участь особи, які мають освіту економічного, юридичного спрямування або спрямування у сфері міжнародних відносин за освітньо-кваліфікаційним рівнем бакалавра, спеціаліста чи магістра, стаж роботи за фахом на службі в органах місцевого самоврядування або державній службі на посаді провідного спеціаліста не менше 1 року або стаж роботи за фахом в інших сферах управління не менше 3 років, володіють державною мовою та мають навички роботи на комп’ютері.

Особи, які бажають взяти участь у конкурсі, подають заяву на ім’я голови конкурсної комісії про участь у конкурсі, в якій зазначається, про ознайомлення заявника із встановленими законодавством обмеженнями щодо прийняття на державну службу та проходження державної служби, заповнену особову картку (форма П-2ДС) з відповідними додатками, дві фотокартки розміром 4х6 см, копії документів про освіту, підвищення кваліфікації, присвоєння вченого звання, присудження наукового ступеня, декларацію про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру за минулий рік за формою, передбаченою Законом України «Про засади запобігання і протидії корупції», копію документа, який посвідчує особу, копію військового квитка (для військовослужбовців або військовозобов’язаних).

Термін подання документів – 30 календарних днів від дня опублікування оголошення на веб-сайті Гощанської селищної ради та в районній газеті.  За довідками звертатися за адресою: смт Гоща,  вул. Заcтав’я, 22, секретар Гощанської селищної ради, тел. 2-19-61.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39