стрічка

Гощанська райлікарня отримає техніку для кардіологічного відділення

06 Листопада 2018, 11:00
Гощанська райлікарня отримає техніку для кардіологічного відділення 2020
Гощанська райлікарня отримає техніку для кардіологічного відділення

Гощанська центральна районна лікарня, як і решта районних медзакладів, отримає діагностичну техніку для кардіологічного відділення. Це зроблять в межах реалізації проекту Світового банку «Поліпшення охорони здоров’я на службі у людей».

У вівторок, 30 жовтня в присутності спеціальної комісії з відбору Рівненської ОДА та журналістів відбулося процедура публічного розкриття цінових пропозицій по закупівлі 19 електрокардіографів, 19 приладів цілодобового Холтерівського моніторування та 19 систем для проведення тредміл-тесту, – повідомляють Новини по-рівненськи.

Відбулося розкриття тендерних пропозицій щодо закупівлі обладнання для лікарень Рівненщини. Йдеться про придбання обладнання, яке суттєво підвищить рівень діагностики хвороб системи кровообігу. В більшості лікарень нашої області подібного устаткування до цього часу не було, – розповів керівник групи впровадження проекту Світового банку на Рівненщині Сергій Рибачок.

У результаті тендеру  техніку отримають 19 медичних закладів у Рівненській області: усі районні лікарні, Рівненська обласна лікарня та дві рівненські міські лікарні.  Ці «медичні обновки» установлять у кардіологічних відділеннях і завдяки їм медики зможуть відслідковувати стан кровоносної системи пацієнта впродовж доби. Крім цього, тредміл-тест дає змогу виміряти показники активності серця та тиск під час навантаження. Комбінація всіх діагностичних пристроїв дає змогу точно встановити діагноз на базі районних та міських медзакладів.

Нагадаємо, що також за гроші Світового банку у Гощанській лікарні становили кардіотестер та УЗД сканер.

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
22.04.2024