стрічка

Для одномісячного хлопчика з села Тучин потрібне дитяче ліжечко

05 Листопада 2018, 17:22
Фото ілюстративне 2439
Фото ілюстративне

Для новонародженого хлопчика з села Тучин потрібне ліжечко.

Молодій мамі, яка опинилася в складних життєвих обставинах, потрібні дитячий візочок та ліжечко для новонародженого хлопчика. Можливо, хтось має ці речі та готовий подарувати їх сім'ї. Про це пише Гощанський районний центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді.

Молода багатодітна мама проживає у селі Тучин Гощанського району. Жінка 8 жовтня народила третю дитину.

Хлопчик народився дещо раніше встановленого сроку, а саме на 7 місяці вагітності. У п'ятницю, 2 листопада мати з дитиною виписали з Рівненського перинатального центру. Після чого постала потребу у візочку та ліжечку.

Відомо, що наразі знайшлися добровольці які подарували дитячу коляску.

За національністю молода мама не українка, та немає ніяких документів. Наразі соціальна служба працює над відновленням документів. Через це є складність у оформленні документів на реєстрацію дити та отримання соціальної допомоги для новонародженої дитини. Відповідно коштів ніяких вона не отримує.

За детальною інформацією пишіть в приватні повідомлення, або телефонуйте у Гощанський районний центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді за тел. 2-13-03. Також пишіть на редакційну пошту Район.Гоща[email protected] 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024