стрічка

У Рівному з Днем працівника соціальної сфери привітали спеціалістку з Гощі

03 Листопада 2018, 15:25
У Рівному з Денем працівника соціальної сфери привітали Ірину Гуменюк 2354
У Рівному з Денем працівника соціальної сфери привітали Ірину Гуменюк

У Рівному за вагомий особистий внесок у розв’язання проблем соціального захисту населення області нагородили в.о. начальника управління соціального захисту Гощанської районної державної адміністрації Ірину Гуменюк.

Щорічно у першу неділю листопада в Україні відзначають День працівника соціальної сфери. З цієї нагоди 1 листопада відбулися урочистості та нагородження кращих працівників. Привітали їх перший заступник голови Рівненської обласної ради Сергій Свисталюк та перший заступник голови ОДА Віталій Ундір. Про це повідомляє Рівненська обласна рада. 

Перед тим, як вручити нагороди, Сергій Свисталюк від себе особисто та від усього депутатського корпусу побажав працівникам соціальної сфери божого благословення та здоров’я.

«У вашій роботі бувають різні не стандартні випадки й тому дуже важливо мати й моральний стрижень, і фізичне здоров’я, чого вам і бажаю. Ви – достойні люди з добрим серцем, залишайтеся ж такими як ви є!», - наголосив перший заступник голови обласної ради.

А також він подякував українським меценатам, які допомагають соціальним закладам та спрямовують кошти на різні соцпроекти. 

Так, за вагомий особистий внесок у розв’язання проблем соціального захисту населення області, високі досягнення у праці та з нагоди професійного свята – Дня працівника соціальної сфери, нагородили цінним подарунком обласної ради – годинником: в.о. начальника управління соціального захисту Гощанської районної державної адміністрації Ірину Гуменюк та директора Здолбунівського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Тетяну Павлову. 


 

  

Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024