стрічка

Як одягати противогаз та накладати шини: У Посягвівській школі провели День цивільного захисту

01 Листопада 2018, 15:35
Як одягати противогаз та накладати шини: У Посягвівській школі провели День цивільного захисту 3701
Як одягати противогаз та накладати шини: У Посягвівській школі провели День цивільного захисту

У Посягвівській ЗОШ І-ІІІ ст. проходить Тиждень знань з безпеки життєдіяльності, в межах цієї події дітей навчають як надати першу медичну допомогу та як діяти в екстремальних ситуаціях.

Щоб навчити дітей діяти зібрано та рішуче, не розгубитися у випадку виникнення надзвичайних ситуацій, у КЗ «Посягвівська ЗОШ І-ІІІ ст.» в рамках Тижня знань з безпеки життєдіяльності відбувся День цивільного захисту. Про це повідомляє Бугринська ОТГ.

Учні та педагогічний колектив школи удосконалювали свої теоретичні знання і практичні навички щодо дій в умовах екстремальних ситуацій. Також вони перевірили здатність грамотно і чітко діяти, щоб захистити своє здоров'я та життя. 

Під час тренування з евакуації за сигналом «Увага всім!» учасники навчально-виховного процесу показали свої вміння діяти під час сигналу оповіщення про небезпеку. На практичному занятті вчитель з «Захисту Вітчизни» ознайомив старшокласників із діями населення під час надзвичайних ситуацій. Учні переглянули відео ролики з питань запобігання виникнення надзвичайних ситуацій.

Особливо ефективними були практичні заняття з накладання шини та різних типів пов’язок, продемонстровані ученицею 11 класу Євгенією Гречко. Юнаки 11 класу показали дії під час радіаційної небезпеки.

День цивільного захисту під гаслом «Допомогти! Врятувати! Запобігти! Бути обізнаним!» провели цікаво та повчально. Усі переконалися в тому, що отримані знання можуть знадобитися у повсякденному житті.





 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024