стрічка

Гощанських підприємців навчать шукати бізне-партнерів у Європі

30 Жовтня 2018, 15:09
Гощанських підприємців навчать шукати бізне-партнерів у Європі 1113
Гощанських підприємців навчать шукати бізне-партнерів у Європі

Гощанських підприємців запрошують на семінар «Як знайти бізнес-партнера в Європейському Союзі?».

8 листопада о 15:00  в приміщенні Рівненського Центу розвитку місцевого самоврядування (м.Рівне, вул. Кавказька, 2) відбудеться Семінар для підприємців «Як знайти бізнес-партнера в Європейському Союзі?».

Організатор - Представництво ЄС у співпраці з Міністерством економічного розвитку і торгівлі України та Європейською Мережею Підприємств (EEN).

Участь у семінарі безкоштовна за попередньої реєстрації на сайті.

Реєструватися

Основні теми заходу:

  • Переваги глибокої та всеосяжної зони вільної торгівлі (ГВЗВТ) для українських підприємців.
  • Можливості COSME (Competitiveness of Small and Medium Enterprises), європейської програми підтримки малого та середнього підприємництва, для розвитку бізнесу в Україні.
  • Презентація можливостей Європейської Мережі Підприємств (Enterprise Europe Network) як інструменту пошуку партнерів та інвесторів за кордоном.
  • Оцінка експортної спроможності підприємства: європейські експортні вимоги та принципи роботи ресурсів Trade HelpDesk, TradeMap та Rapid Alert System.
  • Практичні поради з виходу на європейський ринок та знаходження бізнес-партнерів від місцевих підприємців, що вже успішно працюють на ринку ЄС.

За додатковою інформацією, звертатись до Юлії Костащук +38(098)637 48 47, [email protected] або до Станіслава Королькова, +38(099)455-23-75, [email protected].

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024