стрічка

У Гощі «горіла» школа

30 Жовтня 2018, 11:09
У Гощі «горіла» школа 1641
У Гощі «горіла» школа

У Гощанській ЗОШ відбулися навчання рятувальників, під яас яких вони ліквідували уявну пожежу у навчальному закладі.

29 жовтня на території загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів смт Гоща рятувальники 16-ї державної пожежно-рятувальної частини спільно з службами цивільного захисту  району провели командно-штабне тренування з питань організації управління у разі виникнення надзвичайних ситуацій і небезпечних подій.  Про це інофрмують у Гощанському РС ГУ ДСНС України у Рівненській області.

За легендою тренувань внаслідок порушення експлуатації газового обладнання стався вибух газу у приміщенні газової котельні з подальшим загоранням та частковою руйнацією будівлі школи, є імовірність наявності потерпілих.

В ході тренувань адмінстрація школи провела повну евакуацію школярів, вчителів та технічного персоналу з подальшим уточненням обліку наявності дітей.


Провели вдосконалення теоретичних і практичних навичок керівного складу органів управління та галузевих ланок щодо організації проведення рятувальних та інших невідкладних робіт, локалізації та ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій. Оповіщення, збір та організацію роботи аварійно-рятувальних служб району.

Проведення розвідки осередку аварії та організацію роботи контрольно-перепускних пунктів. Рятування потерпілих з одночасною ліквідацією осередків пожеж. Організація надання медичної допомоги постраждалим. Ліквідація наслідків аварії, організація відновлювальних робіт.








 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39