стрічка

Гощанські чиновники вшанували пам'ять загиблих у Другій Світовій війні

26 Жовтня 2018, 15:14
Гощанські чиновники вшанували пам'ять загиблих у Другій Світовій війні 1218
Гощанські чиновники вшанували пам'ять загиблих у Другій Світовій війні

До дня вигнання військ нацистської Німеччини та її союзників під час Другої світової війни, у Гощі чиновники вшанували пам'ять тих, хто поклав душу за Україну.

У Гощі відбулося покладання квітів з нагоди річниці визволення України від фашистських загарбників. Минуло 74 років після довготривалої нацистської окупації та в жорстоких і виснажливих боях було визволено українську землю, пише Гощанська районна рада. 

У п'ятницю, 26 жовтня голова районної ради Олександр Поліщук разом із головою районної державної адміністрації Юрієм Ковальчуком та заступником голови районної ради Валентином Бедричуком вшанували пам’ять визволителів нашої держави, поклавши вінки і квіти до Меморіалу Слави.

Зазначимо, в Україні 28 жовтня відзначають день остаточного вигнання військ нацистської Німеччини та її союзників під час Другої світової війни за межі сучасної території України, а саме – День визволення України від нацистських загарбників.

Поклонитися святій пам’яті безсмертного подвигу солдатів, партизанів-підпільників, героїв тилу, воїнів-визволителів та покласти квіти до обеліска воїнам гощанцям до меморіалу Слави також прийшли: голова райради ветеранів України Емілія Музичук, селищний голова Микола Панчук , начальник Гощанського відділення поліції Анатолій Цідилко, керівники підприємств, установ і організацій, жителі селища.

Усі віддали пошану перед братською могилою, де сплять вічним понад двісті воїнів, що полягли в смертельному двобої з фашистами за визволення Гощанської землі, та вшанували пам’ять героїв хвилиною мовчання.












 

 

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024