стрічка

Гощанський район п`ятнадцятий на Рівненщині за рівнем соціально-економічного розвитку

24 Жовтня 2018, 14:40
2538

Гощанський район посів п`ятнадцяту сходинку у обласному рейтингу соціально-економічного розвитку.

Так, лідерство у загальнообласному рейтингу за результатами соціально-економічного розвитку продовжують утримувати місто Рівне та Костопільський район, які посіли відповідно першу та другу позиції. Третє місце – у Рівненського району.

«У порівнянні з рейтингом за підсумками першого півріччя відбулись певні зміни. Слід відзначити прогрес Дубенської та Острозької РДА, у яких переміщення вверх на 3 позиції, Демидівської, Здолбунівської, Рівненської РДА та Дубенського міськвиконкому - на 2», - розповів заступник голови Рівненської ОДА Ігор Тимошенко.

Разом з тим, рейтинг Володимирецької РДА та Острозького МВК знизився на 4 позиції, Сарненської РДА – на 3. На сходинці нижче опинилися  Рокитнівський, Зарічненський та Радивилівський райони. Аутсайдери – Вараш, Дубровицький район та Острог.

 «Від вашої роботи залежить в цілому результат, який досягає область на рівні Україні. І цей рейтинг економічно обґрунтованих показників дає можливість нам і людям відчувати позитив у своїй діяльності. Тому ситуація, яка склалася, потребує детального аналізу і вжиття відповідними райдержадміністраціями і міськвиконкомами необхідних управлінських рішень», - звернувся до керівників районів та міст Ігор Тимошенко.

Нагадаємо, рейтингове оцінювання проводилося за 32 критеріями та 7 напрямками. Зокрема, бралися до уваги показники господарського комплексу, надходження до місцевих бюджетів, впровадження реформ, доходи та зайнятість населення, розвиток освіти, культури, охорони здоров’я тощо.


 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024