стрічка

Мешканці Гощанщини можуть дізнатися про відключення світла у Viber

21 Жовтня 2018, 11:45
Мешканці Гощанщини можуть дізнатися про відключення світла у Viber 4842
Мешканці Гощанщини можуть дізнатися про відключення світла у Viber

Передати показники лічильника, дізнатися про планові та аварійні відключення електроенергії, ознайомитися зі станом свого особового рахунку, а також зконтактувати з кол-центром відтепер можна за допомогою вайбер-групи «Рівнеобленерго».

Для того, щоб переконатися наскільки це просто – приєднуйтесь за допомогою QR-коду, або ж зв’яжіться з  кол-центром за номерами телефону (0362) 694-298, 694-279, або - за допомогою електронної пошти [email protected].

Сервіс працює у автоматичному режимі: для того, щоб скористатися клавішами «Стан рахунку» та «Внести показник» необхідно внести номер особового рахунку (в форматі 25*******) та вказати прізвище власника.

При користуванні сервісом «Ремонтні роботи» Вам буде запропоновано обрати район електричних мереж (Рівненський міський РЕМ, Гощанський РЕМ, Дубровицький РЕМ тощо), після чого буде надіслано інформацію з датою, часом початку та завершення запланованих робіт, в наслідок яких тимчасово припинено постачання електричної енергії.

Клавіша «Контакти» надасть інформацію для зв’язку з оператором кол-центру.

Помічниця голови правління з внутрішніх та зовнішніх комунікацій ПрАТ «Рівнеобленерго» Алла Ліхачова повідомила РВ, що вже незабаром виходити на зв’язок з кол-центром можна буде за допомогою багатоканальних мобільних номерів усіх національних операторів. Стежте за новинами «Рівнеобленерго» та оновленням контактної інформації у Viber-групі.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024