стрічка

На спартакіаді у Гощі змагалися 99 учасників

20 Жовтня 2018, 17:20
На спартакіаді у Гощі змагалися 99 учасників 1265
На спартакіаді у Гощі змагалися 99 учасників

У Гощі провели щорічну районну спартакіаду, у якій змагалися 11 закладів освіти.

У неділю, 14 жовтня у районі відбулася Спартакіада серед допризовної молоді, між закладами загальної середньої освіти І-ІІІ ст. Про це у соцмережі Facebook Ivan Haponchuk.

Основними завданнями проведення Спартакіади є формування та популяризація здорового способу життя, підвищення престижу військової служби, виховання морально-психологічної стійкості, почуття патріотизму, залучення молоді до систематичних занять військово-прикладними видами спорту.

Захід проводять 4 рік поспіль, що стає традиційним для району. У змагання взяли участь 99 представників з 11 закладів загальної середньої освіти району І-ІІІ ст.

Учасники спартакіади змагалися у таких видах змагань:

  • біг на 1000 м.;
  • підтягування на перекладині;
  • стрільба з пневматичної зброї з положення лежачи;
  • метання гранати на дальність;
  • смуга перешкод;
  • неповне розбирання автомата;
  • конкурс пісні та строю.


Урочисте відкриття змагань відбулося на площі. Капітани команд повідомили про готовність до змагань майору Вадиму Матвієнку. Згодом, команди продемонстрували свої навики зі стройової підготовки та уміння виконання військово-патріотичних пісень та урочистим маршем у супроводі поліції покрокували до місця проведення змагань.

У змаганнях «біг на 1000 м.» найспритнішими виявилися учні Тучинської ЗОШ, а друге місце з однаковим часом у даному виді змагань посіли учні Гощанської ЗОШ та Гощанської гімназії.

Найшвидше і найвправніше розбирали автомат учні Бабинської ЗОШ, які посіли перше місце у цьому виді змагань, друге місце – Синівська ЗОШ, третє місце – Горбаківський НВК.

У вправі «підтягування на перекладині» сильнішими були учні Тучинської ЗОШ, друге місце посіла команда Гощанської ЗОШ, третє місце – Бабинська ЗОШ. 

Смугу перешкод найшвидше здолали учні Гощанської ЗОШ, другий час продемонструвала команда Горбаківського НВК, третій час на смузі перешкод продемонстрували учні Тучинської ЗОШ.

У вправі «стрільба з пневматичної зброї з положення лежачи» найвлучнішими виявилися учні Горбаківського НВК, друге місце у даному виді змагань посіла команда Тучинської ЗОШ, третє місце – Синівська ЗОШ.

Конкурс пісні та строю оцінювався працівниками Гощанського об’єднаного військового комісаріату. Вони відзначили хорошу загальну підготовку учнів Тучинської ЗОШ, Бочаницького та Русивельського НВК.

Загальнокомандне перше місце на змаганнях посіла команда Тучинської ЗОШ. Друге місце посіла команда Гощанської ЗОШ. Третє місце команда Синівської ЗОШ.

















 

Коментарі
21 Жовтня 2018, 13:40
Щоб перекопіювати з ФБ, не треба розуму. Ви щось оригінальне напишіть. Але це не ваш рівень...
Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024
15.04.2024