стрічка

У Гощі провели благодійну акцію для дітей

11 Грудня 2018, 18:02
У Гощі провели благодійну акцію для дітей 920
У Гощі провели благодійну акцію для дітей

З нагоди Дня благодійництва для сімей, що опинилися в складних життєвих ситуаціях провели акцію «Іскорки добра».

В другу неділю грудня Україна відзначає добре і потрібне свято – День благодійництва. В цей день варто ще раз замислитися над тим, як важливо допомагати не лише своїм рідним, а й просто тим, хто потрапив у складну життєву ситуацію. 

Саме для сімей з дітьми, що опинилися в складних життєвих обставинах та проживають на території Гощанського району 9 грудня провели благодійну акцію «Іскорки добра». Про це повідомляє Гощанський районний центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді.

Усі діти, що відвідали захід отримали веселі емоції та подаруночки від організаторів. На святі діток бавили іграми, конкурсами та кумедними аніматорами.

«Вони змогли підняти настрій не тільки дітлахам, але й дорослим. Дитячий гомін та дзвінкий сміх лунали залом під час всієї захопливої ігрової програми. Не менше радості викликало бульбашкове шоу з веселим Піратом»,– пишуть організатори.

На цьому сюрпризи для дітей не завершилися: розмальовки від організаторів заходу, дитячі книжки, канцелярія та іграшки, надані небайдужими мешканцями району, солодощі, мандарини та теплий чай доповнили програму.

Не сиділи без діла в цей час і дорослі. Вони активно підбирали одяг та взуття для своїх діток, якого вдосталь напередодні принесли благодійники. 

«Щиро дякуємо всім: колективам та вихованцям Гощанської районної гімназії, Горбаківського НВК «ДНЗ – ЗОШ І-ІІІ ст.», Тучинської ЗОШ І-ІІІ ступенів, працівникам управління Держпродспоживслужби в Гощанському районі, Гощанської районної філії Рівненського обласного центру зайнятості, районного центру дітей юнацтва та молоді та просто небайдужим мешканцям району, хто долучився до даної акції і подарував дітям не тільки радість, а й запалив блиск в їхніх очах. 

Нехай ваша доброта та щедрість повернуться до вас сторицею, бажаємо вам усіляких гараздів, міцного здоров”я та побільше тепла на життєвому шляху кожного з вас», – пише Гощанський районний центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді.

Читайте також: 

У Бугринській ОТГ проводять благодійний збір речей

Учні Гощанської гімназії віддали свої іграшки на благодійність




































 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024