стрічка

У Гощі з професійним святом привітали соціальних робітників

06 Листопада 2018, 19:30
У Гощі з професійним святом привітали соціальних робітників 1087
У Гощі з професійним святом привітали соціальних робітників

У неділю, 4 листопада святкують День Соціального робітника. З нагоди цього свята у Гощі привітали соціальних працівників.

Професійне свято – це не тільки підведення підсумків роботи, а ще й прекрасна нагода відзначити тих працівників, які своєю щоденною працею творять добро для людей, змінюючи їх життя на краще, пише Гощанський районний територіальний центр соціального обслуговування.

«Дуже хотілося зробити свято для наших соціальних робітників, людей, у яких найгуманніша робота, але дуже не проста. Бо щодня вони покликані підтримувати вогонь життя, який згасає на їхніх очах. І дарують вони своєю працею, своїм ставленням до своїх підопічних літніх людей, можливо, остатню радість і теплоту на схилі їхніх літ.

Тому вирішили зробити для них сюрприз – цікаву розважальну програму. Всім колективом активно працювали над організацією свята. А допомагали нам Людмила Карпець та дитячий колектив «Драйв» із села Горбаків та пенсіонерка села Воскодави Жданюк Олеся Федорівна.

Всі раділи коли діти щиро читали вірші, співали і танцювали, і знаходили такі слова, які змогли розчулити до сліз. А ми співали для наших працівниць пісні на вірші нашої артистки Олесі Жданюк, які вона присвятила людям цієї надзвичайно відповідальної професії. Читали її вірші та гуморески які вона спеціально написала для них. 

І свято вдалося! Радість в очах, посмішки на обличчях та гарячі аплодисменти були для нас нагородою. А на спогад ці прекрасні фотографії», – пише Гощанський Терцентр. 






















































 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024