стрічка

Святковий концерт: на Гощанщині привітали з професійним святом освітян

03 Жовтня 2018, 17:30
Святковий концерт: на Гощанщині привітали з професійним святом освітян 1127
Святковий концерт: на Гощанщині привітали з професійним святом освітян

У селі Горбаків відбувся святковий концерт для освітян Гощанського району.

У середу, 3 жовтня в Горбаківському будинку культури відбулися урочистості з нагоди відзначення Дня працівників освіти. Під час свята привітали працівників освіти та заслужених педагогів.

У вітальному слові Олександр Поліщук побажав всім міцного здоров’я, безхмарних благословенних днів, нових педагогічних звершень.

«Бути педагогом — це покликання душі і від щирого серця подякував педагогічним колективам району, ветеранам педагогічної праці за плідну роботу , за любов до обраної справи, самовідданість і багатство душі», - говорить голова районної ради Олександр Поліщук.

За традицією, у цей святковий день, за високі досягнення в навчанні та вихованні молодого покоління кращих працівників освіти району було нагороджено Грамотами районної ради та районної державної адміністрації. 

Після офіційної частини відбувся святковий концерт, де прозвучало багато гарних пісень, з динамічним запалом було виконано ряд інструментальних та хореографічних композицій підготовлених відділом культури та дозвілля райдержадміністрації і районної школи мистецтв.


























 

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024